Acryl Nagels

Acrylnagels bestaan uit een mengsel van poeder en een vloeistof. Door een penseel in de vloeistof en daarna in een poeder te dopen ontstaat een kneedbaar bolletje.
Daarmee modelleren wij de kunstnagel. Als de laag droog (hard) is,
vijlen we de nagels in model en polijsten ze.

Acrylnagels worden verwijderd door de laag af te weken in aceton of eraf te vijlen.

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels.

Wij beginnen met de handen te desinfecteren en je nagelriemen terug te duwen. De natuurlijke nagel wordt ontvet en voorbereid voor de acryl.
Bij een verlenging gaan we kijken wat het beste voor de nagel is om te verlengen, dit kan door middel van tips of sjablonen.

Als de verlenging is aangebracht gaan wij aan de slag met acryl. Acryl droog aan de lucht en hoeft daardoor niet in een UV-Led Lamp.
Als laatste doen wij een beschermende glans laag over de acryl nagel.

Nabehandeling;
acrylnagels nagels kunt u blijven dragen zolang u wilt. Omdat uw eigen nagels doorgroeien onder de acrylnagels, moet u regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken.
Na deze behandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de vorm en groei van uw natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere twee tot vier weken noodzakelijk.
Dagelijks nagelriemolie en handcrème gebruiken draag bij aan een gezonde stralende en mooie nagelgroei.

De minimumleeftijd voor het zetten van acryl nagels is 18 jaar.
Dat omdat de hormonen nog volop in beweging zijn, daardoor kan het product eerder loslaten en schade brengen aan de natuurlijke nagel.

 

 

Copyright © 2020 ivbeauty. Powered by HR-webdesign
warobbo template