Gelpolish

Semipermanente nagellak. Of beter gezegd het nieuwe lakken!
De nieuwe manier van nagellak. Een nagellak die uithard in de uv lamp. Die tot wel 3 a 4 weken mooi en perfect blijft zitten en zijn optimale glans blijft behouden. Met deze lak heeft u geen last meer van afbladerende nagellak en van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar die toch graag mooie lange verzorgde nagels willen. U kunt nu uw eigen nagels op een gezonde manier laten groeien. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels willen en toch perfect uitziende nagel in kleur, naturel of french look.

Gelpolish word net als nagellak in 3 lagen aangebracht, zodat je natuurlijke nagel stevig is en niet beschadigd wordt. Een basecoat een gelpolish lak naar keuze en een topcoat.
Gelpolish is een semi permanente nagellak. Gelpolis bestaat uit een Solvents (dit zorgt voor een perfecte lak applicatie), een  Menomers (dit zorgt voor een uv-gel houdbaarheid) en een  Polymers (dit zorgt voor gemakkelijke verwijdering). Kortom: voor mooie, glanzende nagels waar u lang plezier van heeft!
De Gelpolish is ook zeer geschikt voor uw teennagels waar je zeker 6 weken plezier van hebt.

 

voordelen  van gelpolish op een rijtje:
- Sterker dan nagellak
- Dunner dan kunstnagels
- Flexibel natuurlijke nagels
- Behandeling duurt slechts +/- 60 minuten
- mooie gezonde groeiende nagels op de door uw gewenste lengte
- glanzende nagels
- geen afbladerende nagels en lak

 

Copyright © 2020 ivbeauty. Powered by HR-webdesign
warobbo template