Gel Nagels

Gel is een kant en klaar kleverige vloeistof/product. De gel wordt door middel van een gel penseel op de nagel aangebracht. Voor de uitharding van de gel is een UV LED-lamp nodig. Pas als u met uw handen in de UV-lamp gaat, hardt het product uit. De uv straling in de lamp is gedoseerd en niet schadelijk.
Dit betekend dat uw huid wordt ook niet bruin van word als onder de zonnebank. Na het uitharden in de lamp worden de restanten met een nail cleanser afgenomen en worden de nagels in model gevijld en gepolijst. Gelnagels worden verwijderd door de kunststoflaag zeer dun te vijlen.

Gelnagels worden altijd gemaakt door middel van een verlenging. Dit zodat alle nagels de gewenste lengte hebben. Het is wel goed te weten dat hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn.
Veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels.

Wij adviseren eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij volgende afspraken kunnen we de lengte dan aanpassen. Indien u zelf al mooie lange nagels heeft, zullen we alleen een verstevigende laag gel aanbrengen. Dit noemen wij een 'overlay'.
Zijn uw nagels kort of ongelijk van lengte, dan zullen we ze verlengen. Afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagels, kiezen we dan voor een tip of de sjabloon techniek. Het grote voordeel van kunstnagels is dat al uw nagels direct dezelfde lengte krijgen. Gel nagels worden afgewerkt met een beschermende glans laag.
 

Tips; 
zijn voorgevormde plastic kunstnagels. Ze worden met lijm op je nagels aangebracht, op lengte geknipt en in vorm gevijld. Om een glad oppervlak te krijgen, wordt de overgang tussen de tip en de nagelplaat transparant gevijld. Tot slot komt er een laagje gel over de tip. De tip kan ook worden vastgezet met een stukje zijde (matje fiber).

Nabehandeling;
gelnagel een versteviging van de natuurlijke nagel kunt u blijven dragen zolang u wilt. Omdat uw eigen nagels doorgroeien onder de gelnagel, moet u regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken. Na deze behandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de vorm en groei van uw natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere twee tot vier weken noodzakelijk.

Dagelijks nagelriemolie en handcrème gebruiken draag bij aan een gezonde stralende en mooie nagelgroei.

 

Copyright © 2020 ivbeauty. Powered by HR-webdesign
warobbo template