Verzenden & retouren

Afleveren

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen, persoonlijk, op het door u opgegeven afleveradres geleverd door TNT pakketservice.

Als u niet thuis bent

Uw bestelling wordt door TNT post maximaal twee keer aangeboden tussen 09.00 uur en 21.30 uur (van maandag tot en met zaterdag) . Indien niemand thuis is, dan ontvangt u een briefje in de brievenbus. Hierop staat het dichtsbijzijnde postkantoor waar u, binnen drie weken, alsnog uw bestelling kunt ophalen. Indien u uw bestelling niet binnen drie weken ophaalt bij het postkantoor, dan ontvangen wij uw bestelling retour.

Artikelen retourneren

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Voor alle artikelen geldt dat deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat moeten zijn. Stuur het artikel binnen 7 werkdagen terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon. Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en de bank- of girorekening waar het aankoopbedrag op moet worden teruggestort. Het bedrag van de geretourneerde artikelen zal worden teruggestort, de kosten voor verzending en retourzending zijn voor uw rekening.

U kunt uw bestelling retour sturen naar:
IVBeauty
Kanaalweg 16
7917TB  Geesbrug

Terug
Copyright © 2020 ivbeauty. Powered by HR-webdesign
warobbo template